Helmi XL uima-allas
alk. 17 950 €

Helmi XL on Helmi-perheen suurin malli

Helmi XL täyttää suuretkin allastoiveet

Helmi-malliston suurin allas, Helmi XL, tarjoaa mahtavat tilat koko perheen uimareille. Altaan perusvarustus on kattava ja ulkonäkö viimeistelty. Reilunkokoisella integroidulla portaikolla on leppoisaa istuskella hellepäivinä. Helpponousuiset askelmat turvaavat altaaseen kulkemista. Perusvärit baby blue, papyrus ja valkoinen sopivat monenlaisiin tyyleihin.

Helmi XL altaan kaikki näkyvät osat, mm. LED tekniikalla toteutetut RGB allasvalaisimet, ovat harjattua ruostumattomatonta terästä ja niitä ohjataan kaukosäätimellä. Valot, pintakaivot ja tulosuuttimet kiinnitetään altaaseen jo tehtaalla, ja siksi asennus tapahtuu tontilla ripeästi.

Helmi XL altaaseen saa laajan valikoiman lisävarusteita: vastavirtalaite, eri lämmitysvaihtoehdot ja allas-katteet tekevät allaselämästä vieläkin mukavampaa. Myös lamellipeitteet, uima-allaskatteet ja allasrobotit automaattiseen puhdistukseen lisäävät käyttömukavuutta.

Muovi Simola Oy valmistaa jokaisen Helmi XL altaan yksilöllisesti käsityönä käyttäen vain parhaita materiaaleja. Lisähintaan allas voidaan valmistaa itsekantavana pinta-asennukseen. Tarvittaessa myös altaan pituutta voidaan jatkaa. Altaan umpivalu ei sisällä vettä imeviä kerroksia, eikä ulkopuolisia betonitäyttöjä, valettavaa pohjalaattaa, valumuotteja tai raudoituksia tarvita. Altaan rungolla on valmistajan myöntämä kymmenen vuoden laatutakuu. Tämäkin Helmi-allas täyttää EU:n SFS-EN -laatuvaatimukset.

Lapsiturvallisuuden takia suosittelemme hankkimaan altaalle lukittavan allaskatteen tai BAC turvapeitteen.

  • Roomalainen ulosvedetty portaikko 
  • Portaikon askelmissa liukuesteet
  • Tilava ja näyttävä
  • Vesitiiviys (osmoosin varalle) tutkittu laboratoriossa
  • Kestää maan -ja vedenpaineen
  • Kattavat asennus ja hoito-ohjeet
  • Kestävä ja helppohoitoinen 
  • Kaikki uima-altaamme sisältävät valaistuksen, suodatuksen, hoitovälineet ja kemikaalit.
 
Katso myös