Helmi V2 uima-allas
alk. 14 990 €

Helmi V2 on tyylikäs valinta sisä -tai ulkoaltaaksi.

Aito Helmi on ajaton kaunotar

Selkeän ja ajattoman muotoilunsa ansiosta Helmi V2 soveltuu loistavasti asennettavaksi monenlaisiin kohteisiin, sekä sisälle että ulos. Altaan perusvarustus on kattava, ja ulkonäköön on kiinnitetty erityistä huomiota. Altaan klassiset perusvärit ovat baby blue, papyrus ja valkoinen.

Koko altaan päädyn mittainen portaikko, helpponousuiset askelmat sekä käsijohde tekevät altaaseen kulkemisen helpoksi. Portaikko toimii myös mukavana istuskelualueena.

Kaikkien V2 altaiden näkyvät osat, mm. LED-tekniikalla toteutetut RGB-allasvalaisimet, ovat harjattua ruostumatonta terästä ja niitä ohjataan kaukosäätimellä. Altaaseen on saatavana laaja valikoima lisävarusteita täydentämään kattavaa peruspakettia, mm. vastavirtalaite, erilaiset lämmitysvaihtoehdot ja uima-allaskatteet.

Muovi Simola Oy valmistaa jokaisen Helmi V2 altaan yksilöllisesti käsityönä, käyttäen alan parhaita materiaaleja. Lisähintaan allas voidaan valmistaa itsekantavana pinta-asennukseen tai varustaa ylivuodolla. Altaan asennus ei vaadi ulkopuolisia betonitäyttöjä, valettavaa pohjalaattaa tai valumuotteja. Altaan rungolla on valmistajan myöntämä kymmenen vuoden laatutakuu. Kaikki Helmi-altaat täyttävät EU:n SFS-EN -laatuvaatimukset.

Lapsiturvallisuuden takia suosittelemme hankkimaan altaalle lukittavan allaskatteen tai BAC turvapeitteen.

  • Pelkäistetty niukka muotoilu
  • Portaikon askelmissa liukuesteet
  • Soveltuu syvyytensä johdosta myös vesijuoksuun
  • Kattava varustepaketti altaan mukana
  • Kestävä ja helppohoitoinen 
  • Kaikki uima-altaamme sisältävät valaistuksen, suodatuksen, hoitovälineet ja kemikaalit.