Helmi 830 uima-allas
14 330 €

Helmi 830 on monipuolinen lisä kotimaiseen allasperheeseen!

Aito Helmi tuo iloa elämään

Kotimainen Helmi 830-allas tehdään käsityönä Porvoon tehtaalla. Kaikki tekniset yksityiskohdat on huolella harkittu käyttömukavuuden lisäämiseksi. Käytännöllinen muotoilu takaa altaan monipuolisen käytön virkistykseen ja viihtymiseen. Altaan voi tilata myös tyylikkäänä ylivirtausaltaana (infinity).

Reilumman kokonsa vuoksi tämä malli sopii hyvin sekä koko perheen polskutteluun että kuntoiluun. Altaan leveä, integroitu portaikko toimii myös istuin- ja lekottelupaikkana ja tehokkaat suodatuslaitteet varmistavat uimaveden vaivattoman puhtaanapidon mahdollisimman vähin toimenpitein. Tasokas Helmi-allas on nopea asentaa ja se nostaa kodin tai vapaa-ajan asunnon arvoa.

Helmi 830 toimitetaan kattavilla perusvarusteilla, mutta vaativankin uimarin toiveet voidaan täyttää todella monipuolisilla lisävarusteilla. Kaikki altaan vakiovarusteet esiasennetaan jo tehtaalla ja altaan rungolla on valmistajan myöntämä 10 vuoden laatutakuu. Vakiovärit ovat Baby Blue, valkoinen ja papyrusvalkoinen. Kaikki Helmi-altaat täyttävät myös EU:n SFS-EN-laatuvaatimukset.

Osaava asennustiimimme hoitaa allasprojektin alusta loppuun uintivalmiiksi. Altaan asentaminen ei vaadi ulkopuolisia betonitäyttöjä, valettavaa pohjalaattaa eikä valumuotteja tai radoituksia. Toimitamme toiveittesi mukaisen allaspaketin luotettavasti ja ripeästi 40 vuoden kokemuksella. 

Lapsiturvallisuuden takia suosittelemme hankkimaan altaalle lukittavan allaskatteen tai BAC turvapeitteen.

 

  • Allasdirektiivin mukainen = tukeva ja turvallinen valinta!
  • Altaan valaistus: LED tekniikalla, ruostumaton teräs
  • Tyylikäs, hieman pyöristetty muotoilu
  • Käyntialueet altaan kulmissa, oleskelualue keskellä
  • Soveltuu syvyytensä puolesta myös lapsiperheille
  • Kestävä ja helppohoitoinen 
  • Kaikki uima-altaamme sisältävät valaistuksen, suodatuksen, hoitovälineet ja kemikaalit.