Helmi 630 uima-allas
12 335 €

Helmi 630 on kompakti, kaunis ja kestävä

Aito Helmi kestää elämää

Helmi 630 on kestävä ja korkealaatuinen lasikuituallas, josta on iloa pitkään. Kompaktin kokonsa ansiosta allas istuu kauniisti monenlaisiin ympäristöihin, sekä sisälle että ulos. Integroidut portaat tekevät altaasta toimivan ja turvallisen. Laadukas uima-allas on sijoitus omaan hyvinvointiin ja virkistykseen vuosikymmeniksi.

Allas voidaan pinnoittaa uudelleen ja sen voi myös ottaa muutossa mukaan. Allas toimitetaan kattavilla vakiovarusteilla, mutta mukaan voi lisätä omine toiveitten mukaista ekstraa, kuten allasvaloja, lämmitystä tai allaskatteita. Valittavana on kolme perusväriä, raikas sininen, klassinen valkoinen tai papyrusvalkoinen.

Jokainen Helmi uima-allas valmistetaan yksilöllisesti Porvoon tehtaalla alan parhaista raaka-aineista. Kaikki altaan vakiovarusteet esiasennetaan jo tehtaalla ja altaan rungolla on valmistajan myöntämä 10 vuoden laatutakuu. Tämä malli on saatavana myös ylivirtausaltaana (infinity). Kaikki Helmi-altaat täyttävät myös EU:n SFS-EN-laatuvaatimukset. 

Osaava asennustiimimme hoitaa allasprojektin alusta loppuun uintivalmiiksi. Altaan asentaminen käy nopeasti eikä se vaadi ulkopuolisia betonitäyttöjä tai valettavaa pohjalaattaa. Valumuotteja tai raudoituksia ei myöskään tarvita. Toimitamme toiveittesi mukaisen allaspaketin luotettavasti ja ripeästi 40 vuoden kokemuksella.

Lapsiturvallisuuden takia suosittelemme hankkimaan altaalle lukittavan allaskatteen tai BAC turvapeitteen.

 

 

  • Turvallinen ja oikeinmitoitettu portaikko
  • Käyntialueet kulmissa
  • Oleskelualue keskellä portaikkoa
  • Selkeä muotoilu
  • Asennettavissa sisälle tai ulos
  • Kaikki uima-altaamme sisältävät valaistuksen, suodatuksen, hoitovälineet ja kemikaal